flickr badge

[andreea] - View my 'catspotting' photos on Flickriver

15 dec. 2010

"Doneaza o conserva" - editia de Craciun (18-19.12.2010)


Sambata si duminica (18 si 19 decembrie 2010) intre orele 10 si 18, ne gasiti la Maxi Pet (Militari Shopping). Aveti posibilitatea sa adoptati un animalut sau sa donati pentru a ne ajuta sa le facem viata mai buna :)
Fiti Mos Craciun pentru un animalut!

Anul acesta poti face sarbatorile de iarna mai frumoase pentru un animal fara stapan - fie oferindu-i un camin calduros, fie participand la editia de donatii organizata de Asociatia Robi in 18-19 decembie la Maxi Pet.

Multumita prietenilor nostri de la Maxi Pet, ne veti gasi tot weekendul in incinta magazinului, alaturi de animalute pregatite pentru adoptie. Veti putea dona mancare pentru catei si pisoi (fie cumparata din magazin, fie adusa din afara) sau orice le-ar putea fi de folos. Fiecare donatie (mancare, medicamente, paturici, bani, lapte pentru pui etc) ne da sansa sa ne indreptam eforturile financiare spre repararea custilor si termoizolarea tarcurilor. Totodata, trebuie sa pregatim cateii pentru iarna cu vitamine si mancare buna, pentru a rezista cat mai bine frigului.

Va asteptam sambata si duminica la Maxi Pet (Militari Shopping), intre orele 10 si 18, pentru a adopta un animalut fara stapan sau pentru a dona, pentru a le oferi o viata mai buna.


Asociatia Pentru Protectia Animalelor ROBI
www.4animals.ro