flickr badge

[andreea] - View my 'catspotting' photos on Flickriver

22 iun. 2010

Broomstick si Midnight (20.06.2010)

Sambata 19 iunie, Tigruta si Nick, ultimul dracusor negru din seria de 4 pisoi au fost adoptati. Pentru prima oara dupa multa vreme, stapani pe sufragerie au ramas doar Chiţi si Tibi, si am petrecut, in 3, o seara foarte linistita... a doua zi am facut curatenie generala, ajutata bineinteles si de cei 2 :-D, si casa arata iar a casa... dar cum ar fi foarte plictisitor ca minunile sa tina mai mult de o zi... vi-i prezint pe Broomstick si Midnight:

Broomstick & Midnight

Sa mai spuneti ca oamenii nu sunt inventivi... Pana acum, daca fetele de la ROBI n-au salvat chiar ele zeci de pisoi de pe strazi, i-au preluat de la diversi "oameni" si din diverse situatii, cu toate ca le este greu si abia mai reusesc sa le gaseasca un locsor pe langa ceilalti "locatari" pe care ii au in grija. I-au preluat pentru ca le-au fost adusi pe ascuns la usa, aruncati peste gard sau indesati in masina asociatiei, pentru ca i-au gasit in pungi de plastic, aruncati la ghena, pentru ca "mi-a fatat pisica si acum ce vreti, sa-i arunc?!", pentru ca "altfel ii eutanasiez", sau "maine plec in strainatate", sau... Si credeau ca nimic nu le mai surprinde.
Ei bine, pe Broomstick si Midnight i-au gasit duminica dimineata, inchisi bine intr-o cutie de carton... unde credeti? Sub o masa, la standul ROBI de la Pet Expo (expozitia de vineri-sambata-duminica de la Sala Polivalenta)!!! Adusi mai mult ca sigur de un "om de bine", care in mod evident "iubeste animalele". De ce n-o fi stat sa le intalneasca pe fete si sa schimbe o vorba cu ele... nu stiu. Sau ma prefac ca nu stiu. Sunt, mai mult ca sigur, pisoi nascuti prin curtea cuiva, care n-a considerat necesar sa-si sterilizeze pisica.

Pisoii - Broomstick, fetita, ceva mai maricica si Midnight, motanel, mai mititel - sunt civilizati si haiosi. Duminica seara nu i-a interesat nimic in afara de maldarul de jucarii, erau fericiti si le luau la rand pe toate... cand au obosit bine am constatat ca stiu sa si toarca frumos...
Cei doi vor sta la mine pana le gasim adoptator, dar avem acum "in stoc" foarte multi pisoi negri, care nu prea sunt "la moda", din cate observam... iar timpul trece repede si, daca mai cresc un pic, au sanse si mai mici de adoptie, pentru ca, bineinteles, toata lumea vrea pui cat mai mici...