flickr badge

[andreea] - View my 'catspotting' photos on Flickriver

19 mai 2010

ADOPeT (15.05.2009)

Cred ca e momentul sa vi-i prezint pe colegii mei de la Asociatia ROBI, de fapt pe cativa dintre ei. In fotografie sunt cei ramasi pana seara, la inchiderea editiei ADOPeT (noul nume smecher al campaniei saptamanale de adoptii din Parcul Obor organizata de ROBI). Obositi si uzi, dar cu simtul umorului nealterat. Printre ei, si o multime de voluntari noi si harnici, pe care speram sa-i mai avem si peste cateva luni :-D
Cei pe care nu-i vedeti in poza, fie fusesera de dimineata si plecasera, fie erau pe teren, in alte parti ale Bucurestiului, fie se pastrau pentru mersul la adapost a doua zi (sau deja isi facusera "datoria", mergand acolo in timpul saptamanii), fie... se luptau cu sesiunea de examene, pentru ca multi dintre ei sunt studenti. Am lasat-o la urma pe Mari, "mama" noastra si "motorul" asociatiei, care a preferat sa stea, ca de obicei, in spatele aparatului de fotografiat.
O fotografie de familie, daca vreti...

=================
Preluat de pe paginile Asociatiei ROBI,
http://www.4animals.ro
http://www.facebook.com/asociatia.robi

Si uite-asa, a mai trecut o sambata din viata lor (15 mai 2010)

Cine sunt ei ?



Doar cativa dintre voluntarii Robi, prezenti inca la inchiderea editiei din 15 05 2010 a campaniei ADOPeT. Chiar daca pentru sambata aceasta s-a anuntat vreme rea, cu ploi si furtuna, voluntarii au "riscat" si au decis ca vor fi prezenti in Parcul Obor.
Au riscat, si au castigat. Ce anume au castigat?
Cinci familii adoptive pentru doi dintre catelusii nostri si trei dintre pisicute. Cinci sufletele care au ajuns la casa lor. Chiar daca a fost o zi obositoare, voluntarii Robi au mai gasit puterea sa zambeasca in fata aparatului de fotografiat.

==============
Mai multe fotografii:
http://www.facebook.com/home.php#!/album.php?aid=22454&id=100000025606721
http://picasaweb.google.com/oanna.iacob/ADOPeT15Mai02#
.